I REALLY REGRET EATING HEALTHY TODAY

SAID NO ONE EVER!

Hoe ga ik te werk?Elke persoon is uniek. Het is dan ook vanzelfsprekend dat elk voedingsadvies persoonlijk is. Samen met jou ga ik kijken naar je klachten en hoe we die concreet kunnen aanpakken. Het is de bedoeling dat we samen werken aan een gezond voedingspatroon. Dat gaat dan om een haalbaar voedingspatroon waar jij je goed bij voelt. Ik kijk ook verder dan alleen het voedingspatroon en de daarmee samenhangende klachten. Ons lichaam is heel complex en het zou zonde zijn om alleen maar de symptomen te behandelen en niet naar de onderliggende oorzaak van de klachten te gaan kijken.

Alles begint met een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek zal ik je een heleboel vragen stellen om meer te weten te komen over je voedingspatroon, je levensstijl en je eventuele klachten. Na dit gesprek krijg je al een eerste persoonlijk voedingsadvies mee naar huis. Ik zal je dan ook vragen om gedurende enkele dagen een voedingsdagboek bij te houden. Dit kunnen we dan de volgende keer samen bekijken en evalueren.


Heb je een drukke agenda, geen vervoer of ben je niet goed te been? Dan kan ik gerust bij je thuis langskomen. Ook een (koel)kastbezoek gaat uiteraard bij jou thuis door. Dit heeft als voordeel dat ik je onmiddellijk meer informatie kan geven over de voedingsmiddelen die je gebruikt of tips kan geven bij de bereidingswijze ervan. Bovendien kunnen we zo in jouw vertrouwde omgeving werken en dat maakt het voor mij ook makkelijker om je situatie beter te kunnen inschatten.


"Ik kijk ook verder dan alleen het voedingspatroon en de daarmee samenhangende klachten"


Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden van SMAAKMAKER?


Schrijf je in en ontvang enkele keren per jaar de nieuwsbrief.

354

Tevreden klanten

242

gemaakte gerechten

2380

uren gekookt

409

volgers

Contacteer me!


Heb je een vraag of een probleem ?

Laat het mij weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Bel me

Mail me

Ten Berg 16

9070 Heusden

+32 499 12 89 48

smaakmaker@vickybuyle.be

Copyright @ All rights reserved Jeroen Boone