WHAT YOU DO MAKES A DIFFERENCE, AND YOU HAVE TO

DECIDE WHAT DIFFERENCE YOU WANT TO MAKE!

Afspraak


Een afspraak maken of verzetten kan enkel telefonisch op het nummer 0499 12 89 48.


Opgelet: nieuwe patiënten kunnen pas vanaf januari 2020 in de praktijk terecht voor een eerste consult. De afspraak kan uiteraard nu wel al vastgelegd worden. 


Uit respect voor iedereen neem ik mijn telefoon niet op tijdens consultaties, bel dus gerust later eens terug. Heb je mij echt dringend nodig? Spreek dan een boodschap in en ik bel je terug van zodra dat mogelijk is.


Een afspraak annuleren kan enkel telefonisch en tot 48u op voorhand. Bij het niet tijdig afzeggen van een afspraak zal het verschuldigde bedrag worden aangerekend.


Resultaten van intolerantietesten, stoelgangonderzoeken, bloeduitslagen, … mag je meebrengen naar de afspraak, maar mogen liefst een week op voorhand worden doorgestuurd naar smaakmaker@vickybuyle.be.

Tarieven


  • Voedingsconsult:
    • Eerste consult: € 85
    • Vervolgconsult: € 65


  • 5-beurtenkaart: € 300  (voor 5 vervolgconsulten)


Bij specifieke vragen of problemen kan een aangepast tarief worden voorgesteld. Neem hiervoor gerust contact met mij op.


Een eerste consult duurt anderhalf uur, de vervolgconsulten duren een uur.


Consulten via Skype zijn ook mogelijk indien de afstand een probleem zou vormen. Daarbij geef ik er wel de voorkeur aan om het eerste consult in de praktijk te laten doorgaan, zodat we elkaar wat beter leren kennen en pas vanaf de vervolgconsulten via Skype te werken.  


Indien je – om welke reden dan ook - niet tot in de praktijk kan komen is een consult aan huis of op verplaatsing een optie. Hiervoor wordt naast de wettelijke kilometervergoeding van €0,3653/kilometer ook een vaste kost van 20 euro aangerekend.


Elk consult wordt op voorhand per overschrijving of ter plaatse contant betaald. Betalingen met Bancontact zijn niet mogelijk. Indien je kiest voor een beurtenkaart dan betaal je eenmalig op voorhand via overschrijving. Skypeconsulten worden ook altijd op voorhand per overschrijving betaald. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwigheden van SMAAKMAKER?


Schrijf je in en ontvang enkele keren per jaar de nieuwsbrief.

354

Tevreden klanten

242

gemaakte gerechten

2380

uren gekookt

409

volgers

Contacteer me!


Heb je een vraag of een probleem ?

Laat het mij weten en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Bel me

Mail me

Ten Berg 16

9070 Heusden

+32 499 12 89 48

smaakmaker@vickybuyle.be

Copyright @ All rights reserved Jeroen Boone